Detta händer på fredag!

På fredag kommer den här mannen..                            ...välkommen klockan...!
....att tala om...

Poängställning den 24 februari

En spännande omgång där det rasslade till i tabellen. Efter fredagen kan vi se att fem personer visar att dem verkligen vill vara med i matchen!
.
Matilda Ch säkrar därmed sin ledning. Henrik W jagar sin konfirmand i hälarna. Simon går om sin flickvänn. Henrik A tar ett kraftigt steg ut ur klungan med 10 poängare.
.

Detta händer i veckan!

Tips till dig som har tid och är sugen på lite mer bibelundervisning och tillbedjan under veckan.
  • Ikväll kl 18.00  (lördagen den 25 februari) är det lovsångs och förböns gudstjänst i Kastala. Talaren som kommer heter Bernth Antonsson och ämnet för undervisningen är förbön.
  • På tisdag (den 28 februari) kl 19.00 är det bibelstudie i Kastala. Så här står det i informationen till kvällen på programmet: Under fastetiden blir det fyra inspirationskvällar med korset som tema. Peter Frykman leder kvällen som handlar om att ta sitt kors - en lärjungaskola med Simon. Efter föredraget och samtalet är du välkommen att också fira mässa i kyrkan kl 20.30

OAS på fredag!

.
.
På fredag tänkte vi ha OAS-möte i Kefas. Detta innebär att några från OAS (det ryktas om Angelica Bennsten, Maria Hansson och David Ekström) kommer att hålla i kvällen. Det blir lovsång, det blir undervisning, det blir förbön osv... Förrutom OAS kommer också ungdomsgruppen från Romelanda på besök till oss. Ta gärna med en kompis om du vill. Alla är välkomna! Kvällen börjar som vanligt klockan 19.00 (men själva OAS-mötet börjar typ 19.30).

Sportlovskväll 17/2

Igår var det som vanligt kefas och redan klockan 18 var det semleförberedelser. Sen blev det en sportig kväll i Nordmanna idrottshall för dom som ville svettas lite extra! Och man kunde även stanna kvar i Kastala för en lugn kväll med spel och go gemenskap. Runt klockan 10 var det dags för andakt med sköna lovsånger, bön och Camilla höll i själva andakten.







Gud är god! Och jag hoppas att ni får en trevlig vecka.
/Emma

Poängställning den 17 februari

Skandal! Det visade sig nämligen vara så att Malin J. inte hade 33 poäng, utan 23 poäng. Nu har tabellen förändrats drastiskt och Matilda Ch. går upp i ledning utan att ens vara på plats. Det kallar jag effektivitet! För övrigt gör tre nya entré i matchen (Josefin O. Liza S. Mathilda A.) Välkomna in i matchen!

Utrikeskorrespondenten rapporterar

Godafton mina godingar. Jag, Kristoffer, befinner mig i norr i den ljuva orten Åre. Vid min sida har jag den fabulösa Johannes Andersson. Han hälsar hej. Jag är med Buråskyrkan på sportlovsläger. Här i Åre erbjuds 117 centimeter snö, en avrättningsanordning (en ice cross-bana. Den ser helt livsfarlig ut) och hejdundrans mycket skidåkning. Det gillar jag! Tyvärr har västanvinden hittat ett flow och tillåter oss inte att åka upp till toppen av Åreskutan, men lika glad är jag för det, för jag har varit där många gånger tidigare. Mitt tips till er som ska till Åre snart är att åka carvingåken i Tottbacken och Högåsbacken. Två lugna, fina, välpreparerade röda backar.
Lavinrisken är för tillfället en 4:a. Jag håller mig till pisten.
Igår, onsdag, var en fantastisk dag. Jag använde mig av appen "King of the slope" och uppnådde sammanlagt 10535 fallhöjdsmeter på en dag. Om det inte säger er så mycket så kan jag säga att det är ett respektabelt resultat. Tänk er, Mount Everest är 8848 meter högt. Kolla upp. Där ser ni mig. Yeah.
Jag vill önska er alla en grym dag imorgon i idrottshallen. Kör hårt. Kör lugnt. Kör kul. Kör som ni behagar.
Frid! Kristoffer

Vem vill göra semlor på fredag?

Är det någon som vill göra semlor till Kefas på fredag?
Vi börjar kl 18.00 i köket på övervåningen.

Svett eller häng

På fredag har vi bokat idrottshallen intill Kastala för er som är sugna på att lira något. Ta med idrottskläder om du är sugen på att svettas! Det kommer också att finnas möjlighet till lite mindre svettigt häng i Kastala då vi kommer att dra fram lite sällskapsspel och försöka göra det lite mysigt där.

Jag hoppas ni alla får ett skönt lov!

Ställning efter Kefas den 11 februari

Malin J. och Matidla Ch. lyckas denna runda att skapa sig en lucka, medan Henrik W. och Simon F. visar att dem också vill vara med i matchen. Erik K. som inte kunde vara med på grund av att han befinner sig på Tenriffa tappar från plats nummer tre till plats fem. Otroligt spännande! Ska Malin J. eller Matilda Ch. lyckas ta ett grepp om tävlingen eller kommer kanske någon oväntad att göra en rejäl omkörning nästa fredag? En sak är säker: Det finns många poäng kvar att kämpa om!

På fredag: Global Mission

"Varför ska man åka på missionsresa utomlands när det finns människor som inte hört talas om Jesus i Kungälv och Ytterby?"
Detta var frågan jag skickade till fredagens inbjudna talare som är ett team från UMU (ungdom med uppgift). UMU är typ ett med mission.
Och folket sade: ... (du fyller i) ...
UMU mobiliserar alltså team och sänder ut folk att berätta om Jesus över hela världen. Just nu planerar dem särkilt för en resa till London i sommar då människor från hela världen är där pga OS, och jag tror och hoppas att vi kommer att få information för hur man kan göra om man vill hänga på denna missionsresa.
.
.
Vi börjar som vanligt klockan 19.00 i Kastala. Säg gärna till om du vill bidra med något under andakten på kvällen. (Bibelord som hjälpt dig i veckan, dela någon tanke eller ett böneämne etc.) Det hade varit gött om vi fyller den tillsammans med innehåll.
.
.
Kanske man kan få svar genom den här filmen? (DTS=missionsresa)
.

Poängställning den 3 februari


Hårresande nyhet! Hair & Där släpper en andra singel!

Hårresande nyhet! Hair & Där släpper en andra singel! I denna version står bandets enda hund (tjej) för ett solo. Lyssna och njut av denna fantastiska trio.

RSS 2.0