Nu finns information om vårens läger!



Kefas på fredag

Hej!

På fredag kommer Apologia till Kefas. Apologia är en organisation som vill verka för förståelsen och försvaret av den kristna tron. Dessa kommer på fredag att undervisa om sanning, Gud som rättvis och Bibelns trovärdighet och de kommer att använda sig av lek, undervisning och drama. Det blir som vanligt också bön, fika, lovsång m.m. Klockan 19.00 i Kastala.

Välkommen!

/Jonas

Ta gärna med din egna kära Bibel ikväll

"Det är som att använda någon annans kalsonger att inte ha sin egen bibel." sade Daniel Astgård, en talare på Kefas  för ett par år sedan. Ikväll blir det en del att bläddra i bibeln och kanske vore det gött å ha sin egen bibel då. Det är ju också nice å kunna göra understrukningar om det dyker upp någon härlig vers. Därför tänkte jag det vore skysst å göra en påminnelse. Vi ses ikväll! /Jonas

Nycklar till Bibeln

Hej!

På fredag kommer någon från UMU (troligtvis en korean) till oss. Det är inte helt bestämt vem som ska komma, men temat som denne okände person ska hålla en undervisning om är: "Nycklar till Bibeln".
Som vanligt börjar kvällen kl 19.00.

Vi ses.
/Jonas

Poängställning den 16 april

Hej! Jag tänkte det var dags att rapportera ställningen i den stora disktävlingen. Det var 3 veckor sedan senaste sammanställningen och det har hänt en del sedan dess. Följande personer har samlat på sig poäng:

 

Jonathan LO: 20 p (1disk+2tävlingar+3kommentarer)

Johan O: 20 p (2*disk)

Matilda Ch: 14 p (1disk+4kommentarer)

Simon: 11 p (1disk+1kommentar)

Erik K. 10 p (1disk)

Matilda A. 11 p (1disk+1kommentar)

Erik A. 3 p (diskhjälp)

Det betyder att tabbellen ser ut så här:

 


På fredag: Eat & Talk

Hej!
Denna fredag är det Eat & Talk. Detta betyder att vi lagar mat, äter mat och pratar.
Vill du vara med och laga maten? Skriv isf en kommentar eller hör av dig på något sätt. Vi börjar med tillredningen av maten kl 17.30. Kvällen börjar i Kastala kl 19.00.
Välkommen!

Långfredagsbio

Här kommer en fullversion av Passion of the Christ i HD-format. Den kan vara rätt otäck ibland, men är samtidgt en mycket bra film på många olika sätt.
(Klicka på YouTube-knappen för att komma åt helskärmsläget).


Inget Kefas på långfredag

Denna fredag är det inget Kefas eftersom det är långfredag. Långfredag är enligt traditionen en dag man ska vara i stillhet, äta enkelt och bara vara hemma. En dag som står särskilt för den dag då Jesus blev slagen och dödad på korset.

Ett förslag på sätt att minnas Jesus lidande är att se filmen The Passion of The Christ (denna film kommer att finnas tillgänglig på bloggen under fredagen). Man kan också läsa i Bibeln det som kallas för Passionsberättelse Mark 14:8-15:41.

Ni får gärna hjälpa till med att påminna andra om att det inte är något Kefas. Det hade varit segt för den missade detta...
_______________
Med vänlig hälsning
Jonas Edsberger

FC Kastala - mot korpenguld 2012

Säsongen 2011 slutade på den nedre halvan...
Nu är det nytt år med nya möjligheter och Torbjörn Daun ser bara positivt på den nya säsongen.
___________________

Poängställning den 1 april

Då var det dags för en ny rapport. Veckans spurt står Jonathan LO för då han drar i från syrran efter att ha samlat totalt 21 p. på 3 veckor vilket drar upp honom på en 5:e plats. Den andra diskaren Gerrard tog också 10 p efter en grym insats i köket. Dessutom har några börjat samla lite småpoäng genom att lämna kommentarer på bloggen.
.

RSS 2.0