Vårens Stora tävling avgjord! På fredag avslöjas vinnaren


Var ordets görare

Var ordets görare. Det är temat för fredagen. Målet med kvällen är att vi ska omsätta det vi fördjupat oss i under våren till handling. Vi har talat mycket om mission, nu ska vi göra något som har med mission att göra. Exakt vad det innebär beror lite på hur många som kommer. Är det många kommer det att finnas lite olika valmöjligheter. Men oavsett hur många som kommer, så kommer Peter Frykman att samla en grupp som kommer att kika tillsammans på den text det ska predikas över på söndag i kyrkan. Där finns möjligheten att påverka Peters predikan. Kanske du själv är sugen på att dela något under söndagens gudstjänst? Nu har du i så fall chansen! Kvällen börjar som vanligt kl 19.00. Välkommen!

Kefas läger 17-19 maj del 2

Tog lite bilder när vi hängde vid fotbollsplanen och kände att det behövde ett eget inlägg så att det inte skulle bli så mycket bilder i ett inlägg. Enjoy!

//Emma

Kefas läger 17-19 maj

Kefas lägret i Lysekil var sjukt bra! Gött häng, lovsång, minigolf, film tittande och massor av annat. Kan inte annat än att säga att det var ett väldigt lyckat läger på alla sätt och jag lämnar över talan till bilderna. För en bild säger mer än tusen ord, right?
Gud är god!



//Emma

Imorgon bär det av till Lysekil!

Igår (tisdag) var jag (Jonas) och Mattias i Lysekil och rekade platsen vi ska till.  Det är väldigt fint i Lysekil tycker jag :)

Snart åker vi! Imorgon kl 10.15 är det samling vid Kungälvsmotet för avresa mot Lysekil. Bussen (841) går kl 10.32 så kom i tid! Vid motet kommer antingen Jonas eller Rebecka att vara för att åka med i bussen. Mattias och någon mer åker upp tidigare med bil för att handla mat och förbereda det som går. Om du skulle råka missa bussen går nästa kl 12.32.

Ett tips är att ha med en varm jacka. Det kan bli rätt kyligt vid kusten om det blåser och då är det inte så kul att vara utomhus ifall man inte har något varmt att sätta på sig.

(Det är såklart ingen Kefas på fredag eftersom det är läger)

Vi ses!
/Jonas

Vad händer på fredag?

För fredagen står det EXΩ på programmet vilket är grekiska och betyder ute. Det är alltså tänkt att vi ska göra något utomhus. Men men... Se fredagens prognos:


kl 17–23 Regn.  Gjelder for: kl 17–23 12° 0,6 mm Frisk bris, 9 m/s fra sørvestFrisk bris, 9 m/s fra sørvest
Är det spöregn så kanske det är bäst om vi gör något mysigt inne i värmen. Om ni nu inte är väldigt sugna på att springa runt i stövlar? Vi vet alltså inte just nu exakt vad som kommer att ske, men en sak är säkert:
Det kommer vara Kefas och det börjar kl 19.00 i Kastala och du är mycket välkommen!

Poängställning den 7 maj

Här är senaste tabellen i vårens stora tävling. Det har gått tre fredagar sedan senaste tabellen.
Jag har ett frågetecken och det är fredagen den 27 april. Jag vet att Matilda och Josefin diskade men. Det saknas 1-2 personer. Var det Henrik A.?  Den 20 april var det Johan, Simon och Yorgos som diskade. Den 4 maj var det Johan, Hanna C och Matilda A som diskade. För övrig har Johan tagit in 4 poäng genom bloggbonusar och Yorgos 2 poäng. Dessutom lyckades Johan ta 2 p och Yorgos 1 p på Lars Olofs bonusspecial i fredags. En spännande fortsättning följer!

På fredag

Hej!

 

På fredag kommer en talare till Kefas som heter Filip Svensson. Han är som jag, en ung man som studerar till präst. Vi läser en del kurser ihop och på den vägen hamnade Filip på kefasprogrammet. Ta gärna med din egen Bibel så att du kan stryka under om det kommer något bra eller något du undrar över. Kvällen börjar som vanligt kl 19.00. Sen är det fika och andakt.

 

Välkommen!

/Jonas


RSS 2.0